Ja sitte tää jois taas kahvii ja toivois ett se soittais tälle vaik tää tietää ettei se soita enää. Eikä tääkää soita sille ku tää tietää ettei tää kuitenkaa siitä silleen oikeesti tykänny. Tää vaa tahto olla jonku kanssa ja luulla että tästäki tykättäis sillee ku ne rakastuneet tykkää toisistaa. Ja sekää ei sillee tykänny. Se tykkäs samoin ku tää sillee kaverina. Nää kyllä ties molemmat ettei näistä koskaa tulis mitää mutta ku toinen vaa olisi siinä sellasena heikohkona hetkenä nii nää tarttu tilaisuutee. Oli näillä kivaa mutta nää molemmat vaa heti alust asti ties ettei siitä muuta tulis. Mutt tää ainaki silti pitää sitä kaverina. Mutt tää ei tiiä mitä se aattelee.

Sitte tää tahtois mennä uutena vuotena sinne tän mökille. Sinne olis ihana mennä. Tää tietäis mitä tää tekis. Mutta tää ei tiedä saako sinne mennä ja voiko sinne mennä ja haluuko tän kaverin jengiporukka tän myös mukaa vai haluaako ne mennä sinne ilman tätä. Mutta toisaalta ei ne sinne tän mökille ilman tätä voi mennä ku siel käy muitaki. Ett jos ne haluu sinne mennä nii ne joutuu ottaa tän mukaa.

Ja sitte tää on jumpannu. Tää on jumpannu tosi paljon ku tää söi myös karkkia. Tää ei ole syöny hiilareita vaa pelkkää protskuu. Ja sitte tää on tehny koulujuttuja ja esitelmää ja tää ekaa kertaa elämässää ei pääse kokeista läpi ku tää on ollu vähän laiska. Mutta tätä ei vieläkää kiinnosta toi koulu.

Tää haluis kotii ja bailaa ja rokkaa. Tää pääsee perjantaina kotii. Tää rakastaa sitä!